fredag 31 juli 2009

Kantareller - skogens guld.






Vi var på landet igår. Vi åkte ut för att plocka kantareller och som ni ser kom vi inte hem utan.
Vi hade lunch med oss. Det är så mysigt att vara ute i Polaren. Tyvärr fick vi äta inne. Jag hatar myggen. Rör man sig verkar det som de inte biter sig fast, men att sitta stilla - hua.
Lite bilder från 70-talet - då var det färgglatt. Roligt i husvagnen men hemma skulle färgvalet göra mig tokig. Markera bilden - det är verkligen trender i färgval.

Nu hoppas vi på en fin weekend med fint väder. Vi ska ha gäster så nu skall jag fundera på matsedeln.
Ha det så bra alla bloggvänner!

7 kommentarer:

 1. Det ser verkligen härligt ut med den färgglada Polaren, svampplockningen och allt!! Jag gillar också att plocka svamp men hittar inga kantareller här, det brukar bli massor av sopp och en del kremlor. Men vi köpte med oss hem ett par korgar från Tyskland. Det är högsäsong där nere nu och de är fantastiskt billiga. Fast jag hade gärna plockat själv...

  SvaraRadera
 2. Skogens guld, vad härligt. Kommer tyvärr inte ut i skogen i år, törs inte gå med knäet ännu och trampa i ojämn terräng. Ska tydligen vara ett bra svamp och bär år i år. Läckra färger i husvagnen. Skall idag till Västerås och Surahammar och fira födelsedagar.
  Ha en skön helg
  Kram Britt

  SvaraRadera
 3. Så härligt det ser ut med kantarellerna!!!
  Hittar inga här, vet att det finns men när jag kommer kryper dom ner i mossan och gömmer sig :-).

  Ha en fin helg!!!
  Kram!!!

  SvaraRadera
 4. Det är ju så gott med kantareller!!:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej på dej...du har välan inte plockat alla trattisar...jag vill åxå ha ju...skoja bara, imorgon ska jag ge mig ut och traska i skogen. Jag tror det finns till mej mä.
  Kram Kram Bibban

  SvaraRadera
 6. Jisses vilken NICE husvagn :) Helt beautiful! Skoj med massa svamp nu är det bara att kasta på storstövlarna och sticka, ha en fin dag kram

  SvaraRadera