tisdag 22 oktober 2013

Hundväder - är det när det regnar?

Vilket väder det har varit idag, det har regnat hela dagen. Tur att jag
inte har hund. Men enligt professor Stephan Rössner kan man låtsa att
man går ut med hunden. Markera och läs hans artikel på Seniorbloggen.
Det blir ett kort inlägg idag. Jag - och du - blir ju snurriga i huvét.
Men visst är det så, att promenad med hund är lite hit och dit - om
hunden får bestämma.


11 kommentarer:

 1. Så snurrigt kan det bli. Och jag stannar helst inne sådana här dagar!

  SvaraRadera
 2. Ja regnat har det gjort, men ute har vi varit ändå hundarna och jag. Kommer man väl ut så är det rätt skönt,
  Kramar*

  SvaraRadera
 3. Go kväll...det kan allt vara skönt med en promenad i regn också men inte fanken när den snurrar så.
  Kramizar

  SvaraRadera
 4. Men då kan du komma hit o låna Lilla Stina då har du någon som vill gå sina egna vägar med dig...o oftast är det raka vägen hem igen om det är ruskväder ute?

  Kramis ifrån Pockethexan själv som undrar om du e sugen på att ta dig an någon Hex-pocket igen? Hälsa han där hemma att jag längtar att få höra vad han tycker <3

  SvaraRadera
 5. Fördelen med hund är att man kommer ut i alla väder. Min hund gillade förståss inte regn, så det blev inga långa promenader då.

  SvaraRadera
 6. Du är ju härlig, jag trodde faktiskt att Du skaffat en hund, innan jag läst din blogg. Jag tycker inte om regn att gå i heller.
  Vi får väl se hur det bliver framöver. Du har ju haft snö med. Vädrets makter rår man inte på. Ha det gott i alla fall lilla kompis.
  kram från Hajan

  SvaraRadera
 7. Faktum är att jag en gång provat Rössners idé. Det var efter att vi varit tvungna att ta farväl av vår käre berner sennen, Bamse. Då gick jag upp i vikt och insåg att jag måste låtsas att vi hade Bamse kvar och trava på i gammal god ordning. Men jag hoppade nog över när det var hundväder då som nu,

  SvaraRadera
 8. Hahaha...känner igen mej...eller det skulle väl vara hatten då som jag missat...!! Nu irrar vi väl kanske inte runt fullt lika mycket, men i skogen, då är det mycket spår..och ut kommer man alltid, oavsett väder!! Sen tycker nog inte hundar om regnet heller, men det finns ju inte mycket annat att välja på...ut ska man.
  Kram kram

  SvaraRadera
 9. Hejsan, Viola!
  Jaha ja, alltid lär man sig något nytt. Hund har jag ingen men har till o från undrat över varifrån uttrycket hundväder kommer.

  Så fin dekoration du fick härifrån Göteborg..såklart ;-)
  Gav mig en idé om att man borde kunna lägga lite lökar i olika färger på ett vackert fat med några små stenar i olika färger/former och stoppa in någon liten kvist av något slag. Gul och röd lök är fint och de har ju lite varierande färgtoner och utgår fr. att de tål att stå framme...därav valet.
  Fantasin har inga gränser som tur är.
  Kram fr. Regnstaden...Göteborg!
  /Agneta

  SvaraRadera
 10. Visst är hundväder ett konstigt uttryck. Det är väl ingen hund som vill ut i regn och rusk, om den nu inte måste förstås.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera