torsdag 16 september 2010

Bloggpaus!


Ja, jag känner mig trött och håglös. Kanske inte så dumt om jag kunde sova till våren. Men det finns väl ingen garanti att jag känner mig piggare då. Jag har inte skrivit något inlägg på en hel vecka. För första gången har jag satt mig vid datorn och inte vetat vad jag ska skriva. Ingen egen bild har jag, den har jag lånat.Veckan som gått har inte varit särskilt jäktig. Vattengympa, sjukgymnast, besökt släkting på äldreboende, varit på ett s.k. öppningparty med både skumpa och tilltugg och jobbat på Röda Korset, ja jag saknar inte sysselsättning men finner inget roligt i det jag gör. Det känns som jag går bredvid mig själv.
Tiden springer ifrån mig. Det är så mycket jag vill göra. Jag behöver bättra på speltekniken i bridge och jag har flera böcker som jag vill läsa. Så jag har bestämt mig att göra ett uppehåll med bloggandet. Jag vill inte tappa kontakten med mina trogna vänner så jag kommer nog att läsa hos er. Vi ses här på bloggen när jag känner att det är roligt att skriva och att jag tycker jag har något att skriva om.
TA VÄL HAND OM ER OCH EN STOR KRAM TILL ER ALLA.

15 kommentarer:

 1. Ta hand om dej du också. Vi hörs väl igen. Kramen

  SvaraRadera
 2. Va fasen! Du ger väl inte redan upp? Att blogga är ett "kall" inget man kan pausa med hur som helst, se på mig jag har slutat, pausat och släckt ner min blogg ett otal gånger nu, men likt förbannat så sitter jag här och skriver!
  Igår var jag med två helt galna kvinnor och tittade på skor, helt knäckt var jag och till råga på allt elände så bloggar jag om det idag!
  Fast ta en paus du och återkom när lusten faller på!
  Ha en skön Fredag och en Trevlig Helg!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!
  PS: Hälsa Herrn!

  SvaraRadera
 3. Så blir det ibland, och då passar det bra att ta en paus.

  Tycker att man har perioder då man inte hittar det roliga i livet och att skriva en deppblogg är verkligen inte något man vill. Vi väntar här och om blogglusten faller på är det ju bara att slänga in något kort!

  Största kramen, Viola!

  SvaraRadera
 4. Då hoppas jag att du hittar på en massa roliga och uppiggande sysselsättningar som ger dig ny energi och så tittar jag in då och då för att se om du startat upp bloggen igen.

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du snart känner att du får energin tillbaka! Och att du fyller din tid med må-bra-saker! Jag väntar tålmodigt!
  Varm, varm kram!

  SvaraRadera
 6. Ta en paus och ta hand om dig själv - jag har en kortare paus - vet inte hur länge.
  Det där med bloggandet går i vågor. Just nu har jag inte lust att sitta för mycket på svanskotan. Ska operera andra ögat för gråstarr. På måndag ska jag "göra Västerås", det ska bli roligt!
  Jag hoppas verkligen att du kommer tillbaka då du fått tillbaka lusten.
  Stor kram

  SvaraRadera
 7. Ta du en paus, ibland är det precis det man behöver för att komma igång.
  Hoppas att du hittar den perfekta bridgehanden...
  Må så gott och välkommen tillbaka när lusten infinner sig igen!

  SvaraRadera
 8. Du ska följa din inre känsla, och vi finns kvar här :-) Ha det så gott, stora kramen!!

  SvaraRadera
 9. Du beskriver lite av min känsla just nu. Jag är trött från morgon till kväll, ibland har jag svårt för att hålla ögonen öppna. Koncentrationen är noll och jag glömmer en massa saker. Inläggen blir som de blir, för jag är ju som jag är - lite knasig och allvarlig om vartannat.
  Ibland funderar man på varför man sitter och skriver inlägg, men samtidigt är det fint att ha kontakt med andra bloggare.
  Ta en paus tills du känner att du vill blogga igen!
  Önskar dig och herrn en skön helg!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 10. Så är livet, upp och ner, fram och tillbaks. Kan också känna ibland att bloggandet blit ett arbete och då är det dags att stanna upp. Du kanske skulle ta och köpa dig ett lite nystan och virka en bokmask som flyttar in i någon av dina olästa böcker så de får lite sällskap. Kika in hos mig så hittar du beskrivning, om inte så skriv ett mail så skickar jag. Sköt om dig och strunta i idet försök att hitta på nåt kul i stället.

  SvaraRadera
 11. Hoppas att du har det skönt under din paus. Ibland kan man behöva pausa för att hinna ikapp sig själv.

  SvaraRadera
 12. Hej kära älskade blogg väninna. TUSEN tack för ditt långa svar i min blogg, det känns som om du är nära. Att pausa är ett måste ibland, det är då man väntar in själen som har kommit lite på efterkälken. Det händer mig av och till också, även om det sker oftare nuförtiden. Kanske har det med åldern att göra också litegrann. Just nu är det ganska uppåt, men flyttning och nytt jobb. Jag läser svaren i din blogg och ser att du har en hel drös av fantastiska spännande bloggvänner. Stor kram och bridga på om du känner för det.

  SvaraRadera
 13. Tråkigt att höra att du känner dig som du gör ,,hopas det ändrar sig och att du snart känner dig piggare ,,kommer att sakna dig ,,men vi andra finns här och väntar på dig vännen ,,kramar i massor från mig

  SvaraRadera
 14. Höstdepressioner har jag lång erfarenhet av. Det har blivit lättare de senaste åren, som väl är. Men jag har stor förståelse för hur du känner dig. Jag tror att man måste tillåta sig detta tillstånd när det infinner sig, det brukar ju värka ut så småningom. Jag ser fram emot att se dig tillbaka i bloggen.

  SvaraRadera
 15. Hej! Jag ville bara hälsa och hoppas att det mesta är ok/ Ulla

  SvaraRadera