fredag 13 augusti 2010

Skrockfull?


Jag har nyss ätit frukost och läst tidningen. Fredagen den 13 - olycksdag - eller? Jag är nog lite skrockfull och får jag ångest och inte vågar gå ut idag då lider jag av paraskevidekatriafobi (tror att jag fått med alla bokstäverna). Ska jag ringa återbud till väninnan? Vi har bestämt att åka tilll Skultuna Mässingsbruk idag. Undrar vad det på fint språk heter när man spottar tre gånger då en svart katt springer över vägen? För det gör jag.

Och inga nycklar på bordet - otur - otur


Jag har inte bestämt mig om jag skall krypa tillbaks till bädden, ligga och läsa hela dagen - då kan väl inget hända. Halka på mattan när jag går på toan? Nej, nu får jag sluta att måla fan på väggen. Hur dagen blir återstår att se. Solen skiner och det är 24 gr varmt, som gjort för en utflykt.


Glömde att jag inte går under några stegar. Varför - vet inte. jag tar bara en omväg.


Hoppas er dag blir en riktig lyckodag. För många är 13 ett lyckotal.


9 kommentarer:

 1. Katten på bilden i ditt inlägg, vi har två sådana hemma :-) och vi spottas inte alls! Just den här veckan har jag väntat på fredag den 13, för vi får lön den 15:e och eftersom det är en söndag så ska vi få den vardagen innan. Pyttsan! Skitdag idag... MEN, ha en bra dag, och satsa på Skultuna!

  SvaraRadera
 2. Va är det en "häxdag" det har jag missat totalt...ska bli spännande att se hur dygnet slutar!!!!

  SvaraRadera
 3. Hej, jag är inte skrockfull, men jag går ändå inte under stegar :)
  Skultuna är toppen om man har laddad plånka, där finns så mycket fina saker. Hoppas du får en trevlig dag med kompisen.
  Kram Monkan

  SvaraRadera
 4. Jag tror du kan träffa din vän ... annars kanske du har oturen att bli liggande i sängen hela denna ljuvliga dag! *ler*

  SvaraRadera
 5. Allt blir säkert bra idag, du verkar ha läget under kontroll. Då förutsätter jag att du inte sjöng morgontrallen innan du stoppat något i munnen.

  SvaraRadera
 6. Är inte skrockfull iaf. Fick se på almanackan att det var fredag den 13, men dagen blev nästan som vanligt :O)

  SvaraRadera
 7. Att inte gå under stegar tyder nog mer på sunt förnuft än på vidskepelse. Det andra kan man ju göra för säkerhetsskull. Eller bara tänka att man gör om man inte vill visa omgivningen hur skrockfull man är.

  SvaraRadera
 8. Här har det i alla fall varit en alldeles vanlig dag utan tillbud, trots datumet. Det har till och med varit varmare och soligare än på flera dagar. Hoppas du kom iväg till Skultuna.

  SvaraRadera
 9. Är också lite lagom skrockfull, tänker ungefär som du...men just fredagen den 13:e har jag slutat oroa mej för det har gått bra i många år...kanske jag inte skulle sagt...hmmmmmmmm.....;)
  Kram på dej!

  SvaraRadera