måndag 9 augusti 2010

Vi reser till Indien.


Tack alla ni 20 stycken som varit inne på min blogg och gissat vart vi ska resa. Den 16 november flyger vi via Helsingfors till Delhi. Med buss och tåg skall vi i 8 dagar resa mellan städerna ni ser på kartan. Det skall bli spännande.

Jag lovade att köpa något i Indien och lotta ut till de som gissat rätt. Ni var två som gissat rätt så både du Monica och Hulda ska få något när jag kommer hem - den som väntar på något gott väntar inte för länge - jag hör av mig.
Herrn tyckte att ni andra 18 också skulle vara med, så han drog en lott som det stod Skånegrabben på - vad köper man i Indien till en grabb. Det här är ju bara en kul grej så det får inte kosta så många rupier.

Jag kom från landet igår kväll. Det har varit en fin och härlig vecka, som nästa inlägg får handla om. Nu måste jag också titta in till er alla, som har skrivit så fina kommentarer på min blogg. Klart att jag är nyfiken på vad ni haft för er.

11 kommentarer:

 1. Härligt! Har själv länge velat åka till Indien och då särskilt till Goa. Det ska nog bli av någon dag särskilt som yngsta dottern är sambo med en kille just ifrån Goa :)
  Inte för att han minns något från det han var liten för han flyttade när han var 3-4-5 år någonting. Men indisk är han och alldeles fantastiskt gullig!
  Hoppas du får en alldeles fantastisk resa!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt det låter. Ni får säkert en underbar resa.

  SvaraRadera
 3. Det låter underbart Viola! Tänk att lämna höstrusket och komma tillbaka lagom till ljusens månad! Undrar om de spelar mycket bridge där i Indien?

  SvaraRadera
 4. Åh...dom har inte kryssningar där va? Bara kollade... Hoppas ni får en underbar resa sen när det bär till, och kom ihåg hand gelén :-)

  SvaraRadera
 5. Jippi, Jippi.....tänk att jag gissade rätt...!
  Vet du va: jag gissade på det stället jag själv hade valt...*fniss*.....Oj, vad mycket ni nu har att se fram emot!
  Önskar dig nu en fortsatt skön vecka. Kramen.
  PS: ....spännande att gå & vänta på pressent...hi,hi.

  SvaraRadera
 6. Det blir säkert en underbar och spännande resa!

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig resa!!! Och i november när det är så trist här hemma...

  Kramen!!!

  SvaraRadera
 8. Så kul att jag gissade rätt. Vilken underbar resa ni har framför er! Indien är jättevackert, spännande och folket är otroligt vänligt. De kommer säkert att vilja ta foton av sig tillsammans med er! Så var det hela tiden för oss. Och maten är jättegod! Passa på och ät de första dagarna av allt möjligt, förutom otillagad mat, för sen kommer ni att bli magsjuka och kommer att få svårare att äta. Jag har inte hört talas om någon som inte har blivit magsjuk i Indien. Men det är en bisak, man äter när man har tillgång till toa, helt enkelt. Och de indiska läkarna är bra utbildade och talar engelska. Glöm inte ta kvitton på både läkarbesök och mediciner, så kanske er försäkring täcker den utgiften. Ta med er egna sugrör! För att inte behöva halsa ur drickaflaskor, är det smart med egna sugrör. Ni kommer att besöka fina tempel och glömda övergivna städer, helt otroliga. Taj Mahal är toppenfint. Elefantritt var kul, men lite läskigt skumpigt. Oooh, jag avundas er, men en dag ska jag återvända till Indien!! Förresten köpte jag lungis där billigt till halva släkten.
  Hulda

  SvaraRadera
 9. Önskar dej en trevlig resa!

  SvaraRadera
 10. Jag tittade in på din blogg, efter att du kommenterat mitt blåbärsfat. spännande! Jag kommer att följa dig, tanter emellan!

  SvaraRadera