måndag 20 april 2009

Vecka 17. Tänkvärt...


ROSOR REGNAR ALDRIG FRÅN HIMLEN.
VILL DU FÅ FLER ROSOR FÅR DU PLANTERA
FLER ROSENBUSKAR

6 kommentarer:

 1. Rosor är så vackra. Synd de inte regnar från himlen. ha en bra dag kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hamnade här genom "Mitt liv i Fare". Har haft en trevlig stund här och kommer gärna tillbaka!
  Ha en bra dag!
  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Tack för kommentaren hos mig, det var snällt. Jag är så tacksam för att jag har bloggvänner. Nu ska jag börja läsa din blogg.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Å, vad det är fint med rosor! Trist att vi har en så blåsig balkong så inte rosorna trivs så bra! Hittade in hit för första gången idag, ska sätta mig och kika runt lite. Kram helena

  SvaraRadera
 5. He! Och tack för titten hos mig, då hittade jag till dig.. =)

  Ja utsliten kropp med Artros och Fibro är ju inte så kul men man lär sig att leva med sina krämpor och jag är en i botten positiv människa så jag säger som du, det kunde vara värre, finns alltid någon som har det värre än en själv, jag är ju på benen och relativt aktiv så jag gör det bästa av mitt liv efter mina förutsättningar.... =)

  Jasså du har aldrig hört talas om Capri collections kläder, det är ett Svensk företag som endast säljs via hemförsäljning och något jag har som min lilla hobby när jag orkar... =)

  Ser att du varit i Kina, det måste ha varit en upplevelse...jätteintressant.

  Må så gott!
  Kram Patricia

  SvaraRadera
 6. Hej! Oumberlige Peter här! Som du ser så är det en omöjlighet för mig att ta det lite lugnt!(ler).
  Världen är full med viktiga saker att ta i tu med, har verkligen inte slutat blogga på www.oumberligating.blogspot.com utan den får vila ett tag, nu är det www.jernsaxen.blogspot.com som gäller i ett tag framöver tills det blir en egen hemsida! Oumberligabloggen skapades faktiskt som en liten "draghjälp" för Jernsaxen bloggen och för att nå ut till fler människor om sjukvårdproblematik och patient/smärt frågor. Stora områden och svåra att hantera men en sak är säker desto mer det skrivs om dem desto bättre ur alla synvinklar.
  Nu vill jag be dig käre läsare av Oumberligabloggen att titta in på Jernsaxenbloggen som jag idag skriver ifrån. Min önskan är att du också lägger till dig som föjare av den, bloggen är lika fri och okomersiell och opolitsik som Oumberliga. Mitt enda mål med den i bloggform är att få så många läsare som möjligt och självklart också kommentarer. Det är visserligen inte det viktigaste men känner du för att skriva en rad så självklart så uppskattas det! Mitt mål är att även Jernsaxen ska länka vidare till allmäna bloggar som kan ge förströlese och glädje i vardagen, kommer skicka ut förslag var du vill ha din blogg under för rubrik, exempelvis inredning, foto, konst osv men det tar ett litet tag. Vill du inte synas på den sidan varken som följare eller blogg så respekteras det självklart, då ses vi bara på Oumberliga bloggen(ler). Är det någonting du undrar över så går det bra att maila till jernsaxen@live.se så reder vi ut eventuella frågor. Berörs du personligen av sjukvårdsfrågor, patientproblematik, försäkringskassa eller liknade så vill jag gärna ha material om det, skriv gärna en lång kommentar så andra kan läsa. Mår du bra och är frisk som en nötkärna(ler) så var glad för det och stöd oss andra (patienter och anhöriga) genom att bara vara "följare" och tyck gärna till om det är något som är bra eller dåligt i mina inlägg!
  Stor varm Kram från Oumberlige Peter!
  Tack för hjälpen på förhand vill jag också säga!

  SvaraRadera